Огромна благодарност до нашиот брат Видан Насков, Bjästaskolan и Ulf Thors од Кралството Шведска кои континуирано не’ поддржуваат во изминатите 10 години преку зголемување на капацитетите на друштвото за подобрување на условите за работа на нашето членство!