Официјално предавање на донацијата од германската амбасада

Повеќе детали

Интервенција во атарот на с.Џидимирци и с.Иванковци 20.08.2017

Повеќе детали

Пожар на Светиниколската депонија 12.08.2017 

Повеќе детали

Шумски пожар – Милино 12.04.2017

Повеќе детали

Подготовка за уредување на дворно место

Повеќе детали

Хортикултурно уредување

Повеќе детали

Шумски Пожар село Ѓузумелци 18.03.2017

Повеќе детали

Пожар во с. Орел 18.02.2017

Богојавление – Водици 2018

Повеќе детали