ЗАСТАНИ, ЛЕГНИ, ТРКАЛАЈ СЕ!!! - Промотивно видео

„ПОЛЗИ ДО НАЈБЛИСКИОТ ИЗЛЕЗ!!!“ - Промотивно видео

Работи на себе за да можеш да им помогнеш на другите - Промотивно видео

Промо видео за доделен грант од МЦМС за транспарентност и отчетност на ГО

Донација на ПП возила и обука со опремата од Operation Florian

Показна Вежба Скопје, 24 Мај 2008 год.

Шумски пожар с. Ѓузумелци - 18.03.2017

КОВИД - 19 Дезинфекција

Тестирање на пумпа на ПП возило Мерцедес

Испумпување на отпадна вода