Голема благодарност за донацијата од 7 противпожарни шлемови Rosenbauer HEROS Xtreme до нашиот член Дуле Душановски, кој работи и живее во Кардиф, Велс – Велика Британија. Благодарност и до South Wales Fire and Rescue Service каде што е пожарникар.