Голема благодарност за донацијата на ПВЦ прозор од страна на општествено одговорната компанија „АЛЕКС Прозори“ – Свети Николе.  Градежните работи, обшивање со стиропор, глетување, бојадисување, како и монтирање на ролетните, беа реализирани од страна на членовите на ДПД Свети Николе.